Bio Garancia Kft. az Ön partnere a biogazdálkodásban - cégismertető

A 2000-ben alapított Bio Garancia Magyarország Kft. (korábban Hungária Öko Garancia Kft., melynek neve 2021.01.29-e óta Bio Garancia Kft.) független, akkreditált tanúsító szervezetként működik. Cégünk megfelel a tanúsító szervezetek elismeréséhez szükséges hazai és európai követelményeknek, melynek eredményeként a  Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által elismert tanúsító szervezetként végezzük tevékenységünket.

Azonosító kódszámunk: HU-ÖKO-02.

A bio tanúsításhoz szükséges információval látjuk el az élelmiszeriparban tevékenykedő gazdálkodókat, feldolgozókat és kereskedőket, hozzájárulva ezáltal a fenntartható termelési módszerek bevezetéséhez, és a tanúsított cégek piaci helyzetének erősítéséhez. 

Cégünk a növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozó gazdaságokon kívül számos magyarországi feldolgozóüzem számára is kínál szolgáltatásokat.

A Bio Garancia Kft. (korábban Hungaria Öko Garancia Kft.) 2019 óta az Easy-Cert csoport tagja, melyet Ausztria vezető ellenőrző szervezete, az Austria Bio Garantie (ABG) és Svájc vezető ellenőrző szervezete, a bio.Inspecta AG közösen alapítottak. Cégünk, a Bio Garancia Kft. közvetlen tulajdonosa az EASY-CERT group AG. A csoporthoz tartozik az ABG romániai és horvátországi leányvállalata, valamint a nem bio ellenőrzést és tanúsítást végző agroVet GmbH. Több bio tanúsító szervezet is csatlakozott az Easy-Cert csoporthoz, mint például a BIKO Tirol tanúsító szervezet és a CERES GmbH (bio ellenőrzésekre összpontosítva Németországban és világszerte). Ennek köszönhetően az EASY-CERT csoport az egyik legnagyobb ellenőrző és tanúsító szervezet Európában. A cégcsoport tagjai egységes minőségügyi rendszerben, harmonizált ellenőrzési és tanúsítási eljárásrend alapján dolgoznak, amely hatékonyabb, pontosabb, gyorsabb és magasabb minőségű szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé.


A Bio Garancia Kft. munkatársaiként fenntartható módon segítjük a mezőgazdasági üzemeket és vállalkozásokat fejlődésükben, valamint piaci pozíciójuk megerősítésében. Széleskörű szolgáltatásaink által a minőséget, megbízhatóságot és az ügyfél előnyöket képviseljük.

Jövő orientált
Az Easy-Cert Csoport tagjaként a Bio Garancia Kft. Európa egyik legnagyobb ellenőrző- és tanúsító szervezetéhez tartozik. Cégünk a környezeti- és társadalmi fenntarthatóság, valamint állati jólét alapelveinek megfelelő módon előállított termékek ellenőrzésével és tanúsításával foglalkozik.

Hiteles
Az ellenőrzést és tanúsítást szakértő és tapasztalt csapatunk végzi gazdaságok, feldolgozó üzemek- és kereskedő vállalatok esetén – mindezt az átláthatóság, függetlenség és megbízhatóság elvei szerint. Ezáltal az általunk ellenőrzött termékek és folyamatok hitelessége biztosított.

Ügyfélközpontú
Tevékenységünket az ügyfelek szükségleteivel összhangban végezzük, mindezt nyitott kommunikációval elősegítve. Folyamatosan ügyfeleink elégedettségére törekszünk az ügyfelek elvárásainak megfelelő termékek-, illetve hatékony szolgáltatások nyújtásával.

Elkötelezett
Mindennapi munkánk során aktívan támogatjuk a biogazdálkodást, és elkötelezettek vagyunk az etikai és szociális problémákkal kapcsolatban. Törekszünk a pozitív munkakörnyezet fenntartására. A munkatársak segítése által a szociális és szakmai képességek fejlesztése terén, motiváljuk őket az eredmény-orientált, önálló és csapatszellemű munkavégzésre.

A Bio Garancia Kft. munkatársaiként fenntartható módon segítjük a mezőgazdasági üzemeket és vállalkozásokat fejlődésükben, valamint piaci pozíciójuk megerősítésében. Széleskörű szolgáltatásaink által a minőséget, megbízhatóságot és az ügyfél előnyöket képviseljük. Jövő orientált Az Easy-Cert Csoport tagjaként a Bio Garancia Kft. Európa egyik legnagyobb ellenőrző- és tanúsító szervezetéhez tartozik. Cégünk a környezeti- és társadalmi fenntarthatóság, valamint állati jólét alapelveinek megfelelő módon előállított termékek ellenőrzésével és tanúsításával foglalkozik. Hiteles Az ellenőrzést és tanúsítást szakértő és tapasztalt csapatunk végzi gazdaságok, feldolgozó üzemek- és kereskedő vállalatok esetén – mindezt az átláthatóság, függetlenség és megbízhatóság elvei szerint. Ezáltal az általunk ellenőrzött termékek és folyamatok hitelessége biztosított. Ügyfélközpontú Tevékenységünket az ügyfelek szükségleteivel összhangban végezzük, mindezt nyitott kommunikációval elősegítve. Folyamatosan ügyfeleink elégedettségére törekszünk az ügyfelek elvárásainak megfelelő termékek-, illetve hatékony szolgáltatások nyújtásával. Elkötelezett Mindennapi munkánk során aktívan támogatjuk a biogazdálkodást, és elkötelezettek vagyunk az etikai és szociális problémákkal kapcsolatban. Törekszünk a pozitív munkakörnyezet fenntartására. A munkatársak segítése által a szociális és szakmai képességek fejlesztése terén, motiváljuk őket az eredmény-orientált, önálló és csapatszellemű munkavégzésre.      

Minőségpolitikai nyilatkozatunk az alábbi linkre kattintva érhető el:

Minőségpolitikai nyilatkozat

Jelenleg nincs betölthető állásunk

Az akkreditáció annak a hivatalos elismerése, hogy egy szervezet rendelkezik műszaki- és szervezeti kompetenciával adott szolgáltatás végrehajtására, az akkreditációban meghatározottak szerint. A Bio Garancia Kft. egy akkreditált ellenőrző- és tanúsító szervezet, az ISO 17065 szabványnak megfelelően. Tevékenységünket a Nemzeti Akkreditáló Hatóság (NAH) és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal felügyeli.

Az akkreditáció egy bizalomépítő intézkedés, mely lehetővé teszi a hatóságok, a gazdaság és a társadalom számára az ellenőrző- és tanúsító szervezetek által ellátott speciális feladatok ellátásának megítélését.

Ügyfeleink elégedettsége és tevékenységünk átláthatósága rendkívül fontos számunkra.

Amennyiben kérdése, kétsége merülne fel a cégünk által végzett ellenőrzéssel vagy tanúsítással kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ügyfeleink kifogással élhetnek és panaszt nyújthatnak be az ellenőrzés eredményeként született döntéssel, vagy az általunk végzett ellenőrzési- és tanúsítási tevékenységgel kapcsolatban. Amennyiben nem elégedett ellenőrzési- és tanúsítási tevékenységünkkel, kérjük, írásban – pl. emailben – jelezze felénk, majd a pártatlanságot szem előtt tartva haladéktalanul kivizsgáljuk panaszát. A döntésről minden esetben írásban értesítjük, valamint arról is tájékoztatjuk, hogy ha elégedetlen a döntésünkkel, melyik felettes hatóságnál fellebbezhet, illetve emelhet panaszt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a helyszíni ellenőrzéssel kapcsolatos kifogását vagy panaszát a jogszabályok szerint az ellenőrzést követő 14 napon belül kell benyújtania.

Amennyiben csak észrevétele, javaslata van a tevékenységünkkel kapcsolatban, azt is szívesen fogadjuk, keressen bennünket bizalommal!

Kapcsolat: info@bio-garancia.hu

A Bio Garancia Kft. vezetősége elkötelezett a pártatlanság és a függetlenség mellett, valamint garantálja, hogy kollégái hitelesen, magas színvonalon végzik munkájukat, a hatályos jogszabályoknak megfelelően, pártatlanul, megbízható és precíz módon.

Ezért Pártatlanságot Felügyelő Testületünk elkötelezett amellett, hogy a Bio Garancia Kft. üzleti tevékenységét pártatlanul folytatja.

Amennyiben úgy érzi, hogy az Ön esetében nem pártatlanul jártunk el, és felülvizsgálatot szeretne kérni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Pártatlanságot Felügyelő Testület egyik tagjával 
a következő linken keresztül.